"Син впливового бізнесмена" скривдив нардепа в Одесі

Депутат Верховної Ради Георгій Логвинський потрапив у бійку в Одесі. Про цей інцидент він повідомив у своєму фейсбуці.

Кілька днів тому біля одного з ресторанів депутат став свідком, як нетверезий відвідувач (ідентифікований ним як Олександр Семенюта) схопив незнайому дівчину за сідниці, після чого вдарив чоловіка, котрий заступився за неї. Логвинський звернувся до охорони і вирішив викликати поліцію.

"До мене підскочила дівчина в нетверезому стані і повідомила, що впізнала мене, що я нардеп, і "порадила" не лізти не в свою справу. Її доводи не були прийняті, але щойно я набрав 102, вона вихопила з моїх рук телефон і спробувала сховатися. Охорона телефон повернула, але тут з'явився Сашко і дуже популярно мені пояснив, що, мовляв, є представником кримінального світу. За нього, мовляв, "в отвєтє" "Нарік з Дніпра", який мене "порішає". Я з повагою поставився до його кримінального досвіду, однак запропонував вибачитися перед людьми або його чекає відповідь перед законом. Мені повторили погрозу від "Наріка", "Промокашки", "Умки" і ще кількох незрозумілих імен. Вибір зроблено. Я набираю 102, і тут Сашко намагається вирішити ситуацію ударом у голову вже мені і втекти", - написав Логвинський.

Потім ця компанія напала на іншу дівчину, яка знімала те, що відбувається, на телефон, а згодом полізла в бійку ще й із поліцією. Їх затримали, але з відділку вони втекли.

Наступного дня чоловіка, який вдарив Логвинського, знайшли і знову затримали.

"Далі все відбувається в кращих традиціях одеського права. Вітчимом Саші виявився впливовий бізнесмен (поки що залишу його ПІБ у таємниці), який скуповує зерно у селян і продає на ескорт. Часто схожі бізнеси дійсно пов'язані з криміналітетом, але вже не знаю, що вони скажуть, коли дізнаються, що їхніми іменами п'яний мажор погрожував депутату?" - зазначив Логвинський.

За його словами, кривдник після затримання намагався симулювати хворобу, але лікарі не підтвердили її.

"Після цього мій телефон розжарився - дзвонили безупинно всі: нардепи, бізнесмени, святі отці. Прохання у всіх одне - Сашко того дня святкував народження сина, йому 10 днів, і мовляв, у дружини молоко пропало, тож змилуйтеся і просто перестаньте бути юристом. А з ментами і судом ми самі все вже "порішали". Але вони вас бояться - ви на контролі тримаєте і не дасте зам'яти. Дзвінки тривали і тривають досі - з погрозами, з поясненням, що, мовляв, гроші є, і вони з судом вже домовилися. Тому погоджуйтеся, пане Логвинський, взяти кошти, а то потім не буде", - написав Логвинський.

Депутат пише, що відмовився від запропонованих йому грошей, і вимагає справедливого покарання цієї людини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення