Син жорстоко вбив батька і сам здався поліції

В селі Прислоп Міжгірського району, Закарпатська область, 40-річний чоловік під час побутової сварки наніс кілька важких поранень своєму 62-річному батьку. Під час опитування чоловік спочатку заперечував свою причетність до скоєного, але потім в усьому зізнався, кажуть в прес-службі ГУ НПУ в Закарпатській області.

Повідомляється, що в суботу,18 серпня, близько 8:00 ранку, поліцейські отримали повідомлення від 40-річного жителя села Присліп про те, що вдома він виявив тіло свого батька.

Слідчі виявили на тілі пенсіонера сліди тілесних ушкоджень. Після проведення призначеної поліцейськими судово-медичної експертизи з'ясувалося, що смерть 62-річного пенсіонера настала внаслідок отриманих важких травм. Нанесені травми були несумісні з життям і чоловік помер на місці.

При подальшому розслідуванні поліцейським вдалося встановити особу злочинця. Вбивцею виявився 40-річний чоловік, син убитого, який сам і дзвонив в поліцію. Він уже зізнався у скоєному і розповів, що між ним і батьком виник конфлікт і він кілька разів ударив батька.

Підозрюваний затриманий у порядку статті 208 КПК України. За фактом слідчі почали кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство по справі триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення