Синій кит добрався до Дніпра: з дому пішли дві 13-річні дівчинки

 Informator

У суботу, 11 березня, в поліцію звернулася мешканка селища Таромське. Вона заявила про зникнення своєї неповнолітньої дочки.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Дніпропетровській області.

Як з'ясувалося, дві 13-річні дівчатка після уроків у п'ятницю поїхали на електричці гуляти в Дніпро. Ніч вони провели на залізничному вокзалі.

Співробітники поліції виявили, що дівчата полягали в групі "Синій кіт". Під час листування з куратором вони почали виконувати його завдання. Спочатку діти намалювали кита на парті, потім на аркуші паперу, а потім почали вирізати зображення китів на власних руках.

Від виконання наступних завдань дівчинки відмовилися, але куратор почав їм погрожувати, стверджуючи, що знає, де вони живуть і навчаються. Однак правоохоронці не пов'язують відхід дівчаток з дому з участю в суїцидальної групі.

Матері однієї з дівчаток вночі не було вдома, тому пропажу дочки вона виявила лише в суботу вранці і відразу ж звернулася в поліцію. Школярок знайшли в одному з супермаркетів недалеко від залізничного вокзалу в Дніпрі. Співробітники поліції повернули батькам дівчаток і настійно порекомендували їм звернутися до психолога.

Нагадаємо, що житель Закарпаття, якого помилково сприйняли за куратора гри "Синій кит", вигадав для підлітків незвичні завдання. Першим завданням було – розкидати гній на городі, а потім-гребти сіно на п’яти паях

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення