Синіли нігті, а з носа текла коричнева рідина: 3-річний хлопчик помер через 10 днів після операції на апендицит

Трирічний малюк помер через 10 днів після того, як йому вирізали апендицит. Весь цей час він лежав у лікарні. Мати хлопчика звинувачує у його загибелі лікарів, стверджуючи, що вони не звертали уваги на те, як дитині ставало гірше. Смертельний випадок стався у Москві рф, пише SHOT.

Матір хлопчика розповіла, що 21 грудня у її трирічного сина почав сильно боліти живіт. Через тиждень хлопчика доправили до лікарні з діагнозом: гострий апендицит та неуточнений. 29 грудня дитині зробили операцію.

Вночі 8 січня хлопчик знову почав скаржитися на сильний біль у животі, про що батько одразу сказав лікареві. Мама дитини стверджує, що лікар зробив укол з сильною седативною речовиною і знеболюючим, щоб хлопчик міг поспати, і пішов. Однак це не допомогло: малий постійно просив води, але від випитого він блював.

Наступного дня – 9 січня – лікарі призначили операцію на 9 ранку. Матір стверджує, що нібито у запланований час операція не розпочалася. За її словами, хлопчику ставало гірше: у нього холоділи руки та ноги, синіли нігті, а з носа йшла коричнева рідина (лікарка вважала, що це нежить, і нічого не зробила). У результаті дитина померла у реанімації.

Матір хлопчика стверджує, що її сина ніхто не слухав, не рахував баланс випитої рідини і тієї, що засвоїлась в організмі. Наразі батьки намагаються отримати всі необхідні документи, але проблеми виникають і з цим. Так, у день смерті хлопчика з електронної картотеки видалили всі документи щодо перебігу лікування, розповідає жінка.

У Департаменті здоров’я Москви повідомили, що кілька днів у лікарні працювала експертна група, яка вивчала всі деталі лікування. Після завершення розслідування вона оцінить дії лікарів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення