Синоптик розповіла, коли в Україну повернеться спека

Циклон приніс в багато регіонів дощі і відносну прохолоду, проте вже на наступному тижні в Україну повернеться спека.

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомляє синоптик Наталія Діденко.

"Циклон з фронтами добре поливає сьогодні дерева, нещасну траву, кущі, квіти і людей. Всі такі раді, що хочеться поділитися цією радістю з іншими. І завтра, в суботу, сильні дощі підуть на схід. Сильні зливи найбільш ймовірні у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Дніпропетровській і навіть в Миколаївській і Херсонській областях", – повідомляє синоптик.

За словами Наталії Діденко, завтра дощі пройдуть у більшості областей, проте на заході небо очиститься від хмар – там буде переважно сонячно. У суботу легку прохолоду відчують і жителі сходу та півдня країни – там повітря прогріється до +24 .. +29 градусів.

"Головна новина для сходу і півдня країни – там завтра спека послабшає, бо немилосердні до +35 .. +37 градусів – це вже перебір навіть для континентального клімату. Температура в межах України в суботу + 22 .. +27, на півдні та сході + 24 .. +29 градусів. У неділю практично скрізь сухо і сонячно, лише на сході ще залишаться локальні дощі. І спеки ще 30 липня не буде", – відзначає Діденко.

За словами синоптика, в суботу в Києві також очікуються дощі, температура повітря + 21 .. +24. У неділю буде сонячно, а повітря прогріється до +24 .. +27 градусів.

"З понеділка-вівторка в Україну заходить сильна спека. Хороших вихідних і легкої п'ятниці", – написала Наталя Діденко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення