Синоптики оновили прогноз погоди: в Україну повернеться тепло після дощів зі снігом

Погода в Україні принесе дощі зі снігом в деяких регіонах в найближчі дні, проте після нетривалого похолодання знову прийде потепління. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Дощова погода в Україні буде в понеділок, 2 листопада, але у західних областях буде сухо.

Середня температура повітря в перший будній день тижня становитиме від +7 до +12 градусів в середньому по країні, а в південних регіонах і на сході термометри покажуть до +15 градусів. На заході в карпатських горах температура опуститься до -3 градусів.

У вівторок, 3 листопада, дощі заллють половину країни: опади очікуються в центрі, на півночі, сході та місцями на півдні (крім Миколаївської та Одеської областей).

Температура повітря в середньому становитиме +10... +12 градусів, а найтепліше - до +15-ти - буде в Запорізькій, Луганській, Донецькій областях та в Криму.

3 листопада ситуація з опадами кардинально зміниться - буде заливати дощами західні області, а на решті частини України прогнозується суха погода.

В середньому в середу температура повітря знизиться ще на 1-2 градуси.

4 листопада опади триватимуть тільки на заході. У четвер знову потеплішає, і в цілому по країні очікується від +10 до +15 градусів (а у Криму до +17 градусів).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення