Труїли алкоголем з клофеліном: на Київщині через квартиру задушили жінку (фото, відео)

Поліція Київщини упродовж доби розкрила вбивство жінки, яку позбавили життя через велику суму грошей. У загиблої жінки залишились сиротами двоє малолітніх дітей. Про це повідомляє пресслужба правоохоронців.

Днями на Сквирщині знайшли у лісі тіло невідомої жінки. За висновком судово-медичної експертизи смерть потерпілої настала в результаті удушення близько двох тижнів тому.

Вже за кілька годин поліцейські встановили особу потерпілої жінки. Нею виявилась 36-річна одеситка. Також поліцейські встановили її рідних, які вказали, що жінка два тижні тому продала квартиру в місті Одеса і потім з нею пропав зв'язок.

У подальшому правоохоронці оперативним шляхом встановили коло знайомих, з якими жінка спілкувалась в останні дні свого життя.

Як з’ясувалось, молодиця у спадок отримала квартиру в місті Одеса. Знайомий чоловік вмовив її продати квартиру. А потім, зі злочинних міркувань, він призначив потерпілій зустріч у столиці, щоб забрати у неї виручені від продажу помешкання кошти.

У Київ він приїхав на автівці і в компанії спільних друзів вони разом приїхали до Сквирського району, де чоловік напав на неї і задушив. Потім бездиханне тіло заховав у лісі.

Щоб знищити будь-які докази, чолов’яга у подальшому навіть спалив своє авто.

Під час обшуку за місцем його приживання поліцейські у якості речових доказів вилучили три автівки та мобільні телефони, які були придбані за привласнені гроші.

"Холоднокровне за підготовкою, жорстоке за виконанням, жахливе за наслідками. Вмовили жінку продати квартиру в Одесі, труїли алкоголем з клофеліном, потім задушили і позбавились тіла у Київській області", - повідомив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Двоє діточок десяти і семи років залишилися сиротами.

Зловмисника поліція затримала у порядку ст. 208 КПК України.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Суд обрав затриманому запобіжний захід – тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення