Ситуація на Донбасі: двоє бійців поранені, бойовики застосовують артилерію

 СЕГОДНЯ

Незважаючи на мирні домовленості, бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових з артилерії. Як розповів прес-секретар Міністерства оборони України з питань військової операції Олександр Мотузяник, левова частка обстрілів приходиться на район Світлодарської дуги, де ворог активно застосовує гранатомети і стрілецьку зброю.

"Після дев'ятої вечора бандформування почали обстрілювати місцеві українські позиції з мінометів і зупинилися через півтори години", – зазначив військовий.

Однак найбільш напруженою ситуація залишається в районі Широкиного. Там протягом доби бойовики використовували весь спектр доступного їм озброєння, за винятком реактивної артилерії.

"За підрахунками Генштабу, вчора на цій ділянці фронту бандформування випустили в бік наших позицій близько 100 мінометних мін, 20 артилерійських снарядів. Тричі в Широкиному сили окупанта відкривали вогонь з танка і озброєння на бронетехніці", – повідомив Мотузянік.

Разом з тим військові зазначають, що за минулу добу в результаті бойових дій поранення отримали двоє українських військових, загиблих – немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення