Скандал із самосудом депутата над школярем під Києвом отримав продовження

Неповнолітній активіст Сергій Чагаров, проти якого депутат від Блоку Петра Порошенка в Києво-Святошинській районній раді Олександр Паламарчук застосував фізичну силу через обговорення його закордонних поїздок, продовжує отримувати погрози від місцевих чиновників.

Про це сказано в матеріалі журналістів "Громадського".

Хлопець став відомим завдяки висвітленню "дерибанів" землі у рідному селі Гатне під Києвом.

"Виявляється, це був не єдиний факт погроз хлопцю з боку місцевих депутатів. Ми зібрали чимало таких фактів і навіть шокуючі аудіозаписи, де депутати, не стримуючи себе у виразах, залякують хлопця. І погрози надходять і сьогодні", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Дмитро Гнап.

За його словами, після того, як скандал із Паламарчуком вщух, депутати осміліли і пару тижнів тому направили листа в службу у справах сім'ї та дітей.

"Щоб та перевірила, як мати Сергія виконує батьківські обов'язки. А все тому, що, як каже сільський голова: "хлопець занадто багато займається громадською діяльністю", - додав журналіст.

У свою чергу хлопець передав журналістам аудіофайл, у якому людина з голосом, схожим на голос заступника голови сільської ради Сергія Вітенка, переконує старшокласника не втручатися у дорослі справи:

- Я тобі пропоную вибачитися перед депутатами, сказати, що ти не будеш займатися хернею. І тоді, можливо, ми з тобою будемо спілкуватися по-іншому. Це в твоїх інтересах. Якщо ти хочеш повоювати, ми з тобою повоюємо. У рамках закону. Я тобі скажу, що кишка у тебе тонка. І можеш передати це тим, хто за тобою стоїть.

- Це ви себе переоцінюєте...

- Ти впевнений у собі?

- Трохи є...

Сам Вітенко факт розмови не заперечує, але стверджує, що не чинив тиску на старшокласника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення