Скандал навколо зґвалтування бійця АТО: у колонії відповіли

 Обозреватель

У Бердянській колонії №77 не було випадку зґвалтування ув'язненого, колишнього бійця АТО.

Про це в Facebook заявила адміністрація державної кримінально-виконавчої служби. Раніше правозахисники повідомили, що в цій колонії жорстоко познущалися і принизили засудженого бійця, після цього у нього стався психічний зрив.

У свою чергу адміністрація кримінально-виконавчої служби стверджує, що ув'язнений, якого підозрюють у скоєнні цього злочину, дав добровільну згоду на перевірку його на поліграфі.

"З ініціативи засудженого, який був обурений безпідставними звинуваченнями з боку правозахисників і громадських активістів, в рамках кримінальної справи було проведено перевірку на поліграфі. При цьому засуджений наполягав на публікації результатів дослідження. Проведення перевірки показало повну непричетність засудженого до зґвалтування колишнього бійця АТО. Засуджений подав зустрічну заяву в ДБР на осіб, які безпідставно звинуватили його в скоєнні тяжкого злочину", - йдеться в повідомленні.

Там вважають, що проти колонії №77 поширюють "чорний піар" і для цього використовують болючу тему, ведуть роботу по розгойдування ситуації і дестабілізації обстановки в місцях виконання покарань.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення