Скандал у Львові: керівник молодіжного табору розбещував і ґвалтував малолітніх дівчат

У Львові судитимуть зловмисника, підозрюваного у розбещуванні та зґвалтуванні малолітніх дівчат. Про це повідомили у поліції Львівської області.

"Зловмисник - керівник одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів - причетний до 11 злочинів, скоєних щодо дівчат віком від 11 до 14 років. За вчинене йому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі. 19 лютого правоохоронці передали на розгляд суду обвинувальний акт щодо 46-річного львів’янина, підозрюваного у розбещенні та зґвалтуванні дівчат", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили особи жертв зловмисника – на час скоєння злочинів вони були малолітніми дівчатами. Перші факти розбещення та зґвалтування датуються 2005 роком.

Зловмиснику було повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх), ч.4 ст.152 (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) та ч.1 ст.155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному, позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення