Скандал з Бумбокс: фанатам не віддають гроші за невдалий концерт

 Страна

Слухачам групи Бумбокс не повертають гроші за невдалий концерт у Полтаві. Тим, хто придбав на захід електронні документи, на всеукраїнських сайтах, розповсюджують квитки на різноманітні заходи, відповідають, що організатори не повідомили про зрив концерту.

"Нас не ставили до відома, що концерт не відбувся. Відповідно, ми не можемо повернути вам гроші за квитки. Процес повернення коштів можливий тільки після того, як організатори повідомлять, що заходу не було", - відповіли "Країні" в компанії Karabas.com.

9 квітня в клубі "Вілла Крокодила" у Полтаві відмінила концерт гурту Бумбокс. Музиканти вийшли на сцену закладу, не дограли навіть одну пісню і заявили, що є проблеми зі звуком. Технічну несправність усунути не вдалося, тому захід перенесли на 20 квітня. Тим, у кого були паперові квитки, організатори концерту видавали гроші на руки. А тих, хто придбав електронний документ, в "Вілла Крокодила" відсилали до сайтів-посередників, які займаються розповсюдженням квитків на різноманітні заходи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення