Скандального одеського суддю відсторонили від роботи

 СЕГОДНЯ

Одеські активісти домоглися тимчасового відсторонення від роботи одіозного судді, якого взимку цього року затримали за кермом в стані алкогольного сп'яніння. Про це на своїй сторінці в соцмережі розповів радник голови поліції Одеської області Руслан Форостяк.

Нагадаємо, взимку патрульні затримали п'яного суддю за кермом чужого автомобіля. Разом з ним був член Одеського виконкому. Чоловіки вели себе вкрай агресивно і всіляко ображали співробітників поліції.

Представника міськради усунули з посади ще в березні цього року, а ось суддю інші служителі Феміди виправдали, так що він продовжував працювати. Однак активісти не залишили цю справу і добилися розгляду справи в Третьою дисциплінарної палаті Вищої ради правосуддя.

"Суддю Олега Глуханчука усунули з посади голови Одеського окружного адміністративного суду на шість місяців з можливістю продовження цього терміну", – розповів про результати роботи вищої інстанції радник глави поліції Одеської області на своїй сторінці в соцсесті. За його словами, працювати суддя не буде, поки у його справі не приймуть остаточне рішення.

За словами Форостяка, перевірять і суддю, який раніше "закрив" справу Олега Глуханчука.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення