Скоїв чотири злочини: з'явилася оновлена інформація щодо вбивці дитини на Херсонщині

Житель Херсонської області, якого затримали за підозрою у вбивстві семирічної Маші Борисової, раніше вже притягувався до відповідальності. Він скоїв чотири злочини, один з яких характеризується як особливо жорстокий, повідомив начальник ГУ Нацполіції в Херсонській області Олександр Прокудін у Facebook.

"Будучи в стані алкогольного сп'яніння, підозрюваний приніс щітку для чистки доїльних апаратів з метою заподіяння потерпілому тілесних ушкоджень. Підозрюваний ввів щітку в анальний отвір потерпілого. У результаті побиття і введення чужорідного предмета потерпілому "були заподіяні тяжкі тілесні ушкодження за критерієм небезпеки для життя в момент заподіяння" (з вироку суду від 17 серпня 2000 року)", - написав у соцмережі Прокудін.

Правоохоронець додав, що в історії пошукових запитів на комп'ютері 62-річного затриманого були виявлені численні перегляди веб-ресурсів з дитячою порнографією.

"Раніше були скарги жінок на його поведінку, але в останній момент вони відмовлялися від своїх слів, тому що "живемо в одному селі", тому що "коли вип'єш, таке буває", - додав начальник Поліції Херсонщини.

Олександр Прокудін підкреслив, що підозрюваний почав співпрацювати зі слідством.

Поліції він заявив, що був у стані сильного алкогольного сп'яніння. При цьому відмовляється від проведення слідчого експерименту, побоюючись нападу односельчан під час заходів на місці злочину.

"Висновком ще однієї молекулярно-генетичної експертизи підтверджено, що сперма на одязі дівчинки збігається з біологічними даними підозрюваного. Є попередні результати, у квартирі, на ковдрі підозрюваного, також є ДНК Марії", - додав Прокудін.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення