Сквотери, що захопили особняк російського мільярдера у Лондоні, захопили ще одну будівлю

 ЕСПРЕСО.TV

Сквотери (особи, що нелегально займають будинок), які раніше захопили в Лондоні порожній особняк, який належить російському бізнесменові Андрію Гончаренко, переїхали в семиповерховий будинок по сусідству

Про це повідомляє BBC.

Зазначається, що група сквотерів провела тиждень в особняку Гончаренко вартістю близько 15 млн фунтів в дорогому районі Лондона Белгрейв. Вони навіть хотіли організувати в порожньому особняку притулок для бездомних.

У середу їх виселили з особняка судові пристави. Однак всього через кілька годин сквотери переселилися в будинок на вулиці Гросвенор-Гарденс. У будівлі знаходиться 20-30 людей.

"Він великий, приблизно сім поверхів і набагато більший, ніж попередній", - заявив один з сквотерів.

За його словами, будинок настільки великий, що він вибрав собі кімнату, а потім не зміг її знайти.

На будівлі висить табличка, що з 1827 по 1900 рік у ньому жив генерал-лейтенант англійської армії і археоло Генрі Огастес Лейн-Фокс Пітт-Ріверс.

Один з сквотерів, який, за його словами, належить до "Автономної нації анархістів-лібертаріанців", заявив, що активісти хочуть вийти на пошуки бездомних, яких можна було б пустити в будівлю.

Він також заявив, що група очікує, що її виженуть і звідси. Однак впевнений, що активісти знайдуть іншу будівлю, так як навколо дуже багато вільних будинків

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення