Слідчого столичної поліції затримали на хабарі

Слідчого поліції міста Києва затримали на хабарі у 24,5 тис. гривень. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

"У вівторок, 11 лютого 2020 року, за процесуального керівництва прокуратури міста Києва Територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Києві, затримано на одержанні неправомірної вигоди слідчого Оболонського управління поліції ГУ НП у місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що за попередньою інформацією, 28-річний поліцейський вимагав у громадянки неправомірну вигоду у розмірі 1000 доларів США за те, щоб її не притягнуть до кримінальної відповідальності через отримання кредиту у магазині за підробленим паспортом.

"У ході контролю за вчиненням злочину слідчого затримали "на гарячому" під час одержання 24,5 тис. гривень неправомірної вигоди", - повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що наразі тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Кримінальне провадження розпочато, за матеріалами Нацполіції, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення