Смарт-годинник: як правильно вибрати зручного помічника

Вже давно годинники на руках стали самостійними гаджетами і помічниками своїх носіїв. Час дорогих іграшок вже пройшов і тепер смарт-годинник стали використовувати все частіше і частіше. Які функції мають смарт-годинники і як підібрати потрібні саме під себе?

Смарт-годинник – мабуть найзручніший гаджет з усіх існуючих. Він завжди з господарем і не вимагає додаткової кишені або місця в сумочці. Хіба годинник, як і всю електроніку, потрібно не забувати заряджати.

Як їх ще часто називають Smart Watch можна поділити на кілька груп.

1) Спортивні - для людей, які стежать за своєю фізичною формою. Облаштовані фітнес-трекінгом. Дозволяють заміряти пульс (серцебиття), кількість кроків, спалені калорії. Більш просунута форма звичайних фітнес-браслетів.

Деякі моделі оснащені цікавими спортивними програмами, які видають цікаву статистику вашого фізичного навантаження.

2) Асистуючі - замінник смартфона. Всі функції вашого смартфона будуть виконані смарт-годинником: будь то дзвінки або повідомлення. Тут важливо постійно мати зв'язок з телефоном. Дуже зручно, якщо ви забули телефон або ви перебуваєте на зустрічі. Також, є функція пошуку телефону.

3) Самостійні - тут необов'язково підключатися до смартфону. Виконують роль звичайних годинників з виходом в Інтернет (за підтримки sim або wi-fi). Можуть використовуватися як GPS-навігатор або компас. Дуже зручні в туристичних походах або коли ви перебуваєте за містом. Деякі популярні бренди надають можливість закачувати програми та використовувати годинник замість смартфона.

Але часто бувають смарт-годинники із суміжним функціоналом і неможливо сказати, це спортивні або асистуючі моделі. Тоді на перший план виходить зовнішній вигляд. Тут вибір куди багатший і різноманітніший. Годинники бувають круглі і квадратні різних розмірів. Окремо потрібно сказати за ремінці, які можна підібрати до смаку або замінити по потребі.

Ціна на смарт-годинник коливається від 600 до 40 тисяч гривень. Як бачимо, ціновий діапазон дуже великий і підібрати можна як за смаком, так і за можливостями. Головне, що на усі товари діє гарантія.

Цікаво, що годинник підійдуть для різного віку. Якщо для старшого покоління це будуть більш класичні або ділові девайси, то для дітей - більш яскраві і спортивні моделі. За допомогою такого годинника батьки можуть завжди проконтролювати, де знаходяться їхні діти.

При виборі моделі потрібно особливо орієнтуватися на виробника. У світі годин кожен виробник заточений на певну цільову аудиторію. Найпопулярніші бренди:

Amazfit - бренд годин від Xiaomi. Великий запас заряду і доступні ціни.

Apple - дуже надійні і дорогі з широким функціоналом.

Elari - яскраві дитячі моделі.

Garmin - високоточні і дорогі моделі з елітними браслетами.

Samsung - бізнес-клас з великим функціоналом.

Пам'ятайте, оптимальний вибір смарт-годин допоможе знайти не просто годинник, а відмінного помічника на кожен день.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення