Смерть 4-місячної дівчинки у Запоріжжі: правоохоронці знайшли горе-матір

17 січня у Запоріжжі померла 4-місячна дівчинка. Дитину намагалися реанімувати медики у кареті швидкої допомоги, але нічого не вийшло. Згодом поліцейські розшукали мати малечі.

Того фатального дня 29-річна мешканка Запоріжжя Софія залишила доньку на брата свого чоловіка і пішла. Чоловік викликав "швидку" та повідомив, що дитина не дихає. На адресу приїхали дві бригади реаніматологів, ось тільки медиків не впустили до квартири.

4-місячну дитину медикам прямо в під'їзд винесла невідома особа. На той момент місцезнаходження матері дитини було невідоме. Як з'ясувалося пізніше, це і була мама дівчинки. За кілька днів Софію знайшли, їй уже повідомили про підозру за злісне невиконання батьківських обов'язків.

Сьогодні, 20 січня, вирішуватиметься питання обрання запобіжного заходу горе-матері у вигляді тримання під вартою суді. Нагадаємо, дитина перебувала у стані клінічної смерті. Саме у такому стані мати принесла медикам свою доньку. Раніше жінка притягувалась до відповідальності за збут наркотиків. Її співмешканець у в'язниці за аналогічний злочин з літа 2021 року. Сусіди кажуть, що у квартирі справжній наркопритон: усе розбите, багато сміття, все валяється. І нібито сусіди не чули, що у квартирі з'явилося немовля, не знали, що Софія була вагітною і що в неї народилася донька.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення