Смерть українця у Польщі: ​під час затримання поліцейськими загинув 23-річний юнак

У Польщі помер громадянин України, якого поліцейські після затримання залишили прив'язаним ременями у Вроцлавському витверезнику. Про це в середу, 18 серпня, пише Gazeta Wyborcza.

Видання розповідає, що правоохоронці підібрали нетверезого чоловіка в одному з автобусів. Коли його розбудили, той нібито став поводити себе буйно. Як з'ясувалося пізніше, це був 23-річний українець.

Правоохоронці з'ясували, що в організмі чоловіка містилося 1,5 проміле алкоголю, після цього його доставили у витверезник. Там затриманий, як повідомляється, став буянити, битися і кусатися.

"Коли поліцейські зняли з нього наручники, одного з наглядачів він ударив кулаком, іншого вдарив по пальцю", - розповів співрозмовник видання.

Нетверезого чоловіка скрутили, зв'язали ременями. Затриманий почав синіти, у нього зупинилося дихання і потім він помер.

Трагічним випадком зараз займається районна прокуратура у Свидниці.

Про причини смерті буде відомо після розтину й отримання результатів токсикологічних досліджень. Крім того, слідчі повинні перевірити, чи не перебував чоловік, крім алкоголю, ще й у стані наркотичного сп'яніння.

Повідомляється, що у правоохоронців є записи з камери спостереження в кімнаті, у якій стався інцидент.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення