Смертельна ДТП на Харківщині: загинула жінка

 СЕГОДНЯ

На автодорозі Київ-Харків-Довжанський, біля села Кам'яна Яруга Чугуївського району, сталася смертельна ДТП. Про це повідомляють у відділі комунікації Нацполіції Харківської області.

За даними відомства, 43-річний водій "ДАФ" збив 61-річну жінку. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Крім цього, як уточнюють в поліції, за минулу добу на території Харківської області сталося 58 аварій, в результаті яких одна особа загинула.

"Поліцейські пропрацювали 528 викликів, виписали 250 постанов у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. За керування в нетверезому вигляді складено 5 адміністративних протоколів за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів , що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення", – пишуть у відділі комунікації.

Як повідомлялося, в Україні на дорогах щодня гине близько 10 осіб, і цей показник – неприпустимо високий.

Нагадаємо, в ДТП у Києві на шаленій швидкості збили жінку

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення