Смертельна ДТП на Львівщині: автомобілі перетворилися на купу заліза

 Обозреватель

"Війна" на дорогах продовжує забирати життя українців. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, кількість смертельних ДТП в Україні в 1,5 - 2 рази вища, ніж у західноєвропейських країнах. Чому уряд не вживає рішучих заходів для того, щоб знизити рівень аварійності, поки не зрозуміло. Але поки влада буде зволікати, кількість летальних випадків на дорогах буде збільшуватися.

У цій публікації підбірка про дорожні пригоди, які сталися 11 жовтня.

Біля села Ралівка Самбірського району Львівської області лоб у лоб зіткнувся вантажний мікроавтобус Mercedes 714 і Volkswagen Passat. Двоє людей загинули.

За даними поліції, водій Volkswagen не впорався з керуванням і виїхав на "зустрічку", де і врізався в бус. Удар був такої сили, що обидва автомобілі перетворилися на купу заліза. У цій аварії загинув 24-річний водій легкового автомобіля і 22-річний пасажир, ще два пасажири отримали травми.

На трасі Київ - Вишгород - Ровжі на Київщині лоб у лоб зіткнулися автомобілі Ford і Honda, у результаті одна людина загинула і ще двоє отримали травми.

У прес-службі поліції Київської області розповіли, що з невстановлених причин 60-річний водій Honda виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з Ford, яким керував 52-річний киянин.

"Водій Ford отримав травми, несумісні з життям, а його пасажир і водій Honda з травмами різного ступеня тяжкості каретою швидкої допомоги доставлені до медичного закладу", - повідомили в прес-службі поліції.

У селі Миколаївка Запорізької області 47-річний водій мотоцикла ІЖ не впорався з керуванням і з'їхав у кювет. У результаті водій мотоцикла від отриманих травм загинув на місці події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення