Смертельна ДТП на Прикарпатті: автомобіль злетів з дороги і влетів у відбійник

 СЕГОДНЯ

На Прикарпатті легковик злетів з дороги і зіткнулася з відбійником. Аварія сталася в с. Сілець, Тисменицького району. В результаті ДТП 29-річний чоловік загинув на місці події, а інший чоловік доставлений в медустанову.

"Поліцейські з'ясовують хто з них був водієм, а хто – пасажиром. Відкрито кримінальне провадження. Винуватцю аварії загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років", - повідомляють в поліції.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківській області, водій Audi A4 на іноземній реєстрації не впорався з керуванням і його автомобіль перекинувся. У момент аварії в салоні авто перебували троє пасажирів: дві жінки у віці 52 і 58-років, а також 53-річний чоловік. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставили до Надвірнянської ЦРЛ. Водій через кілька годин після ДТП помер в лікарні від отриманих травм.

Також на Прикарпатті, в селі Нижнів Тлумацького району 22-річний водій автомобіля Mitsubishi Pajero, рухаючись по польовій дорозі уздовж берегів Дністра, злетів в річку і машина перекинулась.

Також в тій же Івано-Франківщині на трасі Мукачево – Львів сталося зіткнення двох авто. В результаті аварії один з водіїв загинув, інший отримав політравму, а від машин залишилася купа металу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення