Смертельна ДТП у Броварах: поліцейський перебував за кермом напідпитку - ДБР

 ТСН

Працівник взводу реагування Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Київській області, який наїхав на зупинку громадського транспорту, перебував за кермом нетверезим.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

"За попередньою інформацією: працівник поліції охорони, будучи в стані алкогольного сп’яніння, перебував за кермом автомобіля марки "Опель". Проїжджаючи вулицею Київською в місті Бровари, він в'їхав у зупинку громадського транспорту", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у цей момент на зупинці перебували сімейна пара та велосипедист – від отриманих травм жінка загинула на місці, її чоловік та велосипедист отримали тілесні ушкодження різного ступеня.

Наразі вирішується питання про повідомлення правоохоронцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також наголошується, що слідчі затримали поліцейського-водія.

Окрім цього керівник ДБР Роман Труба виклав у своєму Telegram-каналі відео, як некерована машина мчить дорогою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення