Смертельна ДТП у Харкові: спливла страшна правда щодо підозрюваного

 Обозреватель

Підозрюваний у скоєнні смертельної ДТП у Харкові 18-річний син місцевого підприємця Тигран Енгибарян неодноразово приносив до школи зброю.

Про це повідомило джерело Police Control Ukraine в Facebook.

"Класний керівник Тиграна заохочував наявність у хлопчика машини і нерідко просила "привезти щось" або "відвезти кудись". Хлопчик безцеремонно приїжджав до школи на новенькій іномарці і вічно хвалився своїми зв'язками, матеріальним становищем. Багато разів приносив до школи ніж, яким "жартома" погрожував іншим дітям", - наголошується в заяві.

Крім цього, оприлюднено відео, яке свідчить, що про те, що Енгибарян керував машиною мінімум з жовтня 2017 роки без водійського посвідчення.

Свідки резонанснї ДТП розповіли, що водій мчав із шаленою швидкістю. За їх словами, такого нахабства на цій ділянці дороги ще не спостерігали.

Також за інформацією користвачів соцмереж, Тигран Енгибарян має відношення ще до однієї трагедії

"Пам'ятайте ДТП на проспекті Науки, коли мажор на Land Cruiser збив пішохода, зніс кілька секцій паркану і намагався втекти? Водієм виявився син співака Хафіза Сиддіка, його затримали, але пізніше хлопець подався в біга. А тепер здогадайтеся, хто сидів у тій же машині? Саме - він друг водія Тигран Енгибарян. На фото хлопці разом з друзями позують на тлі "Геліка" Сиддіка, далі - ця ж машина на проспекті Науки. Я ось думаю: що ще має статися, щоб ці малолітні долбойоби порозумнішали?",-написав користувач Павло Федосенко у Фейсбук

Нгадаємо, що автомобіль Toyota Camry з номерами 5050 за кермом якого ймовірно перебував Тигран Енгибарян на світлофорі збив хлопця, який від удару двічі перекинувся в повітрі. Потерпілий від отриманих травм загинув на місці, а водій поїхав з місця аварії, але незабаром був затриманий. Як повідомили в поліції, за кермом машини перебував 18-річний хлопець. Слідчі пред'явили йому підозру за статтею 286 КК України ("порушення ПДР").

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення