Смертельна ДТП в Кривому Розі: з'явилися подробиці

 СЕГОДНЯ

У Кривому Розі, де 1 вересня сталася аварія з трьома жертвами, поліцейські назвали попередню причину трагедії: за словами правоохоронців, ДТП сталася через перевищення швидкості.

Як стало відомо, аварія сталася близько 15:00 на перехресті Нікопольського шосе і вулиці Літке – там зіткнулися "Москвич" і Ford.

Удар був такої сили, що обидва легковики перетворилися на купу металу, а Ford згодом ще й загорівся. Всі люди, які перебували в машинах, від отриманих травм загинули на місці.

"За попередньою причиною, водій автомобіля Ford перевищив швидкість, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення. У результаті загинули всі учасники ДТП: на місці помер водій автомобіля "Москвич", в автомобілі Ford за кермом перебував син, а на пасажирському сидінні – батько. Вони також загинули на місці", – розповіли кореспонденту "Сьогодні" в прес-службі Криворізького відділення поліції.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху".

Нагадаємо, раніше в українській столиці п'яний водій Nissan Micra влаштував масштабну ДТП : протаранив чотири автомобілі і зніс намет з кавунами біля Солом'янського ринку.

Крім цього, поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної аварії , яка сталася ввечері 18 серпня на Гостомельському шосе. Водій Renault Logan служби таксі не впорався з керуванням, вилетів з дороги і врізався в електроопору.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення