Смертельна ДТП в Одесі: з'явилися нові подробиці про постраждалих

 СЕГОДНЯ

Внаслідок жахливої ДТП на Фонтанській дорозі в Одесі, де BMW на величезній швидкості вилетів на тротуар, загинули двоє людей і ще дев'ятеро отримали поранення. Про це повідомив міський голова Геннадій Труханов під час апаратної наради в мерії

Крім того, він пообіцяв, що міський бюджет надасть допомогу в організації похорону загиблих і лікуванні постраждалих, а також закликав одеситів об'єднатися в боротьбі з гонщиками, які допускають небезпечні маневри на вулицях міста і попросив городян, що мають відеореєстратори, повідомляти в мерію про всі серйозні порушення правил дорожнього руху.

"Ми можемо встановлювати розділові смуги і турнікети, однак, якщо не об'єднаємося, нічого не доб'ємося. Правоохоронні органи дадуть потужну відповідь на цю ситуацію, але нам всім треба надати відсіч групі мерзотників, яка кошмарить мільйонне місто", – заявив Геннадій Труханов.

У свою чергу, представник департаменту охорони здоров'я повідомила подробиці про стан постраждалих. Так, найбільш важкі травми отримав чоловік, 1981 року народження, який потроху одужує – лікарі відзначили у нього позитивну динаміку.

"Він вже контактний, але як і раніше знаходиться на штучній вентиляції легенів, у реанімаційному відділенні МКЛ №1. Боротьба за його життя триває", – заявила чиновниця.

Інший потерпілий, 21-річний курсант Військової академії, отримав переломи гомілок обох ніг і проходить лікування у військовому шпиталі. Його життю нічого не загрожує, а питання про повернення чоловіка на службу буде вирішене за результатами реабілітації.

Нагадаємо, трагедія сталася увечері 8 вересня, коли водій BMW, рухаючись на швидкості близько 100 км/год, спробував "проскочити" перехрестя і зіткнувся зі Skoda, а потім вилетів на тротуар, де знаходилися люди.

Раніше схожа трагедія сталася в Харкові. 18 жовтня 2017 року: внаслідок зіткнення позашляховик Lexus вилетів на тротуар і зніс 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці (чотири дівчини і хлопець). Ще одна дівчина померла від отриманих травм у лікарні 26 жовтня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення