Смертельна ДТП з фурами на трасі Одеса – Миколаїв: у аварії винні копи? (відео моменту зіткнення)

На Миколаївщині вчора близько 14:00 у результаті зіткнення чотирьох вантажівок один чоловік загинув та ще один госпіталізований.

Сьогодні у мережі з’явилось відео моменту зіткнення, яке зафіксував відеореєстратор авто, водій якого у момент ДТП опинився поруч. Як виявилось, у момент цієї смертельної аварії зовсім поруч були поліцейські: очевидно, вони саме зупинили авто для перевірки документів у водія.

Дорога на цій ділянці вузька: лише дві смуги - по одній у кожну сторону. Позашляховик, який зупинили копи, зупинився на проїжджій частині, а не на узбіччі. Найімовірніше, водії навантажених фур хоча й збавили швидкість, проте не змогли завчасно зупинити багатотонки. Ба більше, роз’їхатися на такій вузькій дорозі вантажівки ніяк би не змогли.

"Відбулось зіткнення вантажного автомобіля Renault Premium, вантажівки Volvo FN, транспортного засобу DAF. Після зіткнення DAF виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажним автомобілем MAN LE", - розповіли подробиці у поліції.

Унаслідок ДТП водія MAN з отриманими тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу, його 39-річний пасажир помер у кареті швидкої допомоги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення