Смертельна погоня у Києві: у Авакова повідомили, скільки було пострілів

 ЕСПРЕСО.TV

Поліцейські, які застосували зброю під час переслідування в ніч на 7 лютого BMW в Києві, використали 34 патрона. Про це в своєму блозі написав директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

«До речі, категорично спростовують «качку» про 77 пострілів під час нічної погоні за горезвісним BMW. Насправді, троє лейтенантів поліції разом використовували 34 патрона: один зробив один постріл, другий – 22, третій – 11. Це включно із попереджувальними пострілами», – повідомив він.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 7 лютого відбулася погоня зі стріляниною, під час якої поліцейські були змушені відкрити вогонь у відповідь, в результаті чого загинув 17-річний пасажир BMW.

Переслідування порушників, що їхали на великій швидкості, тривало більше 30 хвилин. Поліцейські неодноразово попереджали через гучномовець про відкриття вогню, після чого обстріляли автомобіль. У результаті обстрілів було пробите колесо авто, один з порушників отримав смертельне поранення. Трьох інших молодих хлопців затримали, вони перебували у нетверезому стані.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення