Смертельна політика: через суперечку про Порошенка і Зеленського вбили ветерана АТО

 Факти

Посперечалися через політику: стала відома причина розстрілу ветерана АТО під Києвом

Стала відома причина сварки, через яку під Києвом застрелили 47-річного ветерана АТО. Виявляється, що між двома чоловіками розгорілася неабияка суперечка про політику. Про це розповів прес-офіцер поліції Київщини Микола Жукович.

"І 49-річний підозрюваний, і його жертва - обидва раніше служили на Донбасі, обидва учасники бойових дій. Напередодні вони разом випивали. Потім в якийсь момент між ними розгорілася сварка. Чоловіки почали сперечатися про те, який з президентів України більш ефективний - Петро Порошенко чи Володимир Зеленський. Сварка не вщухла і після того, коли обидва ветерана сіли в автомобіль УАЗ і вирушили додому. Один з них знаходився на задньому сидінні. Мабуть, коли аргументів у суперечці більше не залишилося, водій пригальмував, взяв мисливську рушницю, яка була у нього в машині, і вистрілив в свого опонента. Смерть наступила миттєво", - розповів Микола Жукович.

Нагадаємо, інцидент стався 20 січня рано-вранці. В районі селища Іванків Київської області патрульні зупинили автомобіль УАЗ за порушення правил дорожнього руху. При огляді автомобіля правоохоронці виявили на задньому сидінні труп чоловіка. Підозрюваний одразу ж зізнався в тому, що це саме він застрелив свого пасажира, але прямував з тілом убитого в районне управління поліції, щоб здатися. До речі, мисливську рушницю, з якої було проведено фатальний постріл, не зареєстровано.

В даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення