Смертельне ДТП у Києві: водія вирізали з легковика

 Mignews

У Києві на проспекті Бажана чоловік стрибнув з мосту і потрапив під колеса вантажного автомобіля, внаслідок чого загинув, пише Інтерфакс-Україна.

За попередньою інформацією поліції, близько 06:30 потерпілий стрибнув з мосту біля станції метро "Харківська" і потрапив під колеса вантажівки.

"Слідчо-оперативна група дослідила місце події, опитала можливих очевидців і місцевих громадян. На цей час попередньо встановлено, що померлий не перебігав магістраль, а стрибнув з мосту і деякий час пролежав на проїжджій частині, згодом він потрапив під колеса вантажного автомобіля", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції р. Києва.

По даному інциденту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У поліції заявили, що в даний час з'ясовуються причини падіння чоловіка з мосту і всі обставини інциденту. Після проведення судово-медичної експертизи будуть встановлені причини смерті потерпілого, а, отже, можлива перекваліфікація події".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення