Смертельний наїзд на натовп в Торонто: останні подробиці

 Апостроф

Поліція встановила особу водія фургона, який вбив дев'ять і 16 чоловік травмував в результаті наїзду на натовп в канадському Торонто в понеділок, 23 квітня.

Як передає телеканал, ім'я водія - Алек Мінассян (Alek Minassian), раніше у нього не було приводів в поліцію. Для чого злочинець протаранив натовп людей, поки невідомо.

"Це буде тривале розслідування. У нас є кілька свідків. У нас багато камер відеоспостереження ...", - сказав в. о. начальника міської поліції Торонто Пітер Юен.

У той же час, як уточнює Reuters з посиланням на спецслужби США, слідчі вважають, що наїзд фургона на пішоходів в канадському Торонто був терактом.

"Джерело повідомило, що немає ніяких підстав вважати, що інцидент, під час якого орендований фургон протаранив натовп, був нещасним випадком", - йдеться в повідомленні агентства.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, п'ятеро з 16 постраждалих зараз перебувають у критичному стані.

"Після наїзду водій поїхав з місця аварії, але поліцейські знайшли його і затримали. Судячи по відеозаписах, перед затриманням злочинець погрожував поліції пістолетом, але стріляти передумав і здався", - йдеться в повідомленні.

Також користувач під ніком Warren опублікував на своїй сторінці в Twitter нове відео з моментом затримання злочинця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення