Смикала за волосся та верещала: вчителька, яка сама звільнилась, впала у депресію (відео)

У соцмережі з’явилося відео, як учителька у школі с. Кваси Рахівського району грубо смикає дитину на уроці за волосся. Правоохоронці перевіряють інформацію щодо дій вчительки, у справі розпочате досудове розслідування. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Закарпатської області.

"Слідчі за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 126 Кримінального кодексу України, тобто умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Суспільне, замість пояснення директору вчителька написала заяву на звільнення. В цей же день, 28 квітня, її і звільнили. За даними Mukachevo.net, мати школяра після вичерпання інциденту відмовилась від претензій до школи.

За словами директора Квасійської школи Василя Писаря, це не перший такий випадок із вчителькою. Батьки учнів зверталися раніше, однак до цього часу конкретних доказів для звільнення не було. Жінка пропрацювала у школі майже 22 роки.

"Жінка закрилася у хаті, вже другу добу ні з ким не говорить і дай Боже, щоби це все добре закінчилося. Там треба буде жінку зараз витягувати з цієї ситуації. Людина позбулася роботи. Єдина людина, яка фактично була годувальницею у сім'ї, лишилася без роботи. Ми всі прекрасно розуміємо: є факти грубого порушення", - розповів про стан вчительки директор.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення