Снігопади у Харкові: повалено півтисячі дерев, закриті установи

У зв’язку з погіршенням погодних умов на території міста Харкова та Харківської області з 01 год.

2 грудня підрозділи ДСНС 17 разів залучалися до розпилювання та прибирання повалених дерев та буксирування транспортних засобів. У зв’язку з несприятливими погодними умовами по Харківській області задіяно 126 од. техніки, 148 шляхових робітників, які розчищають автошляхи та розсипають піщано-соляну суміш.

В Головному управлінні ДСНС у Харківській області створений оперативний штаб з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов на чолі з начальником Головного управління Олександром Волобуєвим.

На 13 год. по м. Харкову та Харківській області впало понад 750 дерев та 2 400 гілок. Дорожніми, аварійними службами м. Харкова та області проводяться роботи по звільненню території від дерев, гілок та ліквідації наслідків несприятливих погодних умов. Через налипання мокрого снігу у Харкові сталось 156 обривів ліній електропередач, що призвело до знеструмлення 1420 приватних будинків та 26 пятиповерхівок. В Харківській області повністю знеструмлені 52 населених пункти та частково знеструмлені – 19. На 14 год. в Харківській області знеструмлено 120 шкіл та 91 дитячий садок.

В зв’язку з несприятливими погодними умовами у школах та дитячих садках скорочений час перебування детей. Ремонтні бригади РЕС проводять роботи щодо відновлення електропостачання м. Харкова та районів області. Проводиться постійний моніторинг оперативної обстановки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення