Сьогодні підрозділи ЗСУ вийдуть з села Петрівське Донецької області

 УНН

Сьогодні о 10 ранку заплановано відхід підрозділів ВСУ з позицій в населеному пункті Петрівське (Старобешівський район Донецька область). Про це повідомив прес-секретар оперативно-тактичної групи сектора Маріуполь Олександр Кіндсфатер.

"Якщо бойовики почнуть стріляти, тобто спробують зірвати наш відведення, ми нікуди не підемо. Але є наказ, і ми повинні його виконувати. Ми не виключаємо ймовірність того, що після нашого відходу бойовики "ДНР" почнуть обстрілювати територію, яку ми захищали. Поки НВФ жодного разу не виконали жодну Мінську угоду", - заявив О.Кіндсфатер.

Нагадаємо, що 21 вересня в Мінську Тристоронньою контактною групою було підписано рамкову угоду про відведення військ з обох сторін в трьох населених пунктах АТО. Село Петрівське - це одна з трьох позицій, про яку йдеться в угоді.

Жителі Волновахи 5 вересня вийшли на мітинг проти відводу військ з села Петрівське. Оскільки, на думку жителів, при відведенні військ Волноваха стане беззахисною проти обстрілів і нападів бойовиків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення