Сьогодні суд розгляне апеляцію на арешт майна Костянтина Кулика

 УНН

Апеляційний суд Києва сьогодні продовжить розгляд скарги на арешт майна прокурора сил АТО Костянтина Кулика. Про це повідомили в прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

За інформацією САП, судовий розгляд почнеться о 13:45.

Нагадаємо, Костянтина Куликова підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 368-2 (незаконне збагачення) КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що в період з 2011 до 2015 року, перебуваючи на службі в органах прокуратури, підозрюваний отримав сукупний дохід у розмірі понад 1 млн 670 тис. гривень. Більшість цих коштів було витрачено в закладах громадського харчування, на автозаправних станціях і в магазинах.

1 липня 2016 року Солом'янський райсуд м.Києва наклав арешт на майно Куликова, зокрема на 2 автомобіля, три квартири, 2 паркомісця, 1 нежитлове приміщення (тераса) і земельну ділянку на час розслідування справи САП.

4 липня Солом'янський районний суд Києва усунув з посади військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика на два місяці до 4 вересня. Проте 13 липня апеляційний суд Києва відновив його на посаді.

5 липня Солом'янський районний суд Києва обрав військовому прокурору сил АТО Костянтину Кулику запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення