Сьогодні визначаться останні учасники плей-офф Ліги чемпіонів

 УНН

За підсумками десяти сьогоднішніх поєдинків третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА стануть відомі всі учасники плей-офф турніру.

У головному протистоянні вечора в швейцарському місті Берн на стадіоні "Стад де Свісс" місцевий "Янг Бойз" прийматиме віце-чемпіона України "Шахтар".

Щоб пройти в наступний раунд, «оранжево-чорним" досить утримати перевагу, яку вони отримали у Львові тиждень тому - 2: 0.

До цього моменту команди провели 7 товариських зустрічей. 4 рази перемагали "гірники", двічі - швейцарці, в одному поєдинку була зафіксована нічия. Різниця м'ячів в контрольних іграх - 17:12 на користь "Шахтаря".

У зустрічі турецького гранда "Фенербахче" проти "Монако" на стадіоні "Луї II», господарям ( "монегаскам") потрібно буде відіграватися з рахунку 1: 2.

Бронзовому призеру Франції через травму не допоможе основний воротар італієць Де Санктіс. У лазареті турок - Ван Персі і зейбеки.

Пари сьогоднішнього вечора (в дужках вказано рахунок перших зустрічей):

"Хапоель" Беер-Шева - "Олімпіакос" (0: 0)

"Астана" - "Селтік" (1: 1)

"Тренчин" - "Легія" (0: 1)

"Астра" - "Копенгаген" (1: 1)

"Партизан" - "Зальцбург" (0: 1)

"Аякс" - "ПАОК" (1: 1)

"Спарта" Прага - "Стяуа" (1: 1)

"Ростов" - "Андерлехт" (2: 2).

Нагадаємо, що жеребкування стикових матчів відбудеться 5 серпня, на цій стадії в боротьбу вступлять ще п'ять клубів - іспанський "Вільярреал", англійський "Манчестер Сіті", німецька "Боруссія" з Менхенгладбаха, італійська "Рома" і португальський "Порту".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення