Спадкоємець британського трону піде в дитячий садок (фото)

 ТАСС

Третій спадкоємець британського трону по прямій лінії дворічний принц Джордж піде в наступному році в дитячий сад. Про це в п'ятницю повідомив Кенсінгтонський палац, в якому розташовується канцелярія батька Джорджа - принца Вільяма.

Джордж буде відданий в розпорядження вихователів дитячого садка при школі Уэстейкр Монтессорі в англійському графстві Норфолк, яка розташовується неподалік від заміського особняка принца Вільяма і його дружини Кейт.

Так що малюк буде проводити час неподалік від батьківського будинку.

"Ми з нетерпінням чекаємо моменту, коли привітаємо Джорджа в нашому дитячому садку, де він буде вчитися з іншими дітьми", - сказано в заяві школи.

Якщо першого в черзі спадкоємця трону принца Чарльза навчали приватні вихователі в Букінгемському палаці, то Вільям і Кейт знають про дитячих садках не з чуток: батько Джорджа відвідував подібний заклад при лондонській школі місіс Майнорс, а мати виховувалася в дитячому саду у столиці Йорданії Аммані, де працював її батько.

Королівська сім'я Віндзорів також поширила нову фотографію герцогів Кембриджських, на яких зображені Вільям, Кейт, Джордж і його молодша сестра Шарлотта.

Сім'я була відображена в жовтні в саду Кенгсингтонского палацу.

Джордж з'явився на світ у липні 2013 року, а Шарлотта - у травні нинішнього.

Народження обох малюків відсунуло від трону відразу на дві позиції молодшого брата Вільяма принца Гаррі: тепер в черзі престолонаслідування він займає не третє, як раніше, а лише п'яте місце.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення