Спалахнув холодильник: у столичній багатоповерхівці сталася пожежа (фото)

У четвер, 28 січня об 11:12 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир на 3-му поверсі 5-поверхового житлового будинку на вулиці Володимира Винниченка, 20, що у Шевченківському районі столиці. Про це повідомляє ДСНС.

До місця виклику було направлено рятувальників 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що пожежа виникла на кухні, сталося загоряння холодильника. За попередніми данними, сусідка відчула запах диму та викликала вогнеборців. Після чого жінка розбудила мешканця квартири, де сталася пожежа. Чоловік вирішив поспати, перед святкуванням свого дня народження. На момент прибуття бійців, чоловік перебував на вулиці, життю та здоров’ю загрози не було. Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі.

Об 11:35 пожежу було локалізовано, а об 11:39 - ліквідовано.

На місці події було залучено 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Загиблих та травмованих немає.

Причина виникнення пожежі з'ясовується правоохоронними органами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення