Спалив живцем: за відмову від інтиму на Одещині чоловік по-звірячому вбив жінку

У Саратському районі Одеської області чоловік побив, а потім підпалив знайому за те, що вона відмовилася вступити з ним у статевий зв'язок. Про це йдеться у вироку Білгород-Дністровського міськрайонного суду.

Злочин стався на початку січня 2018 року. Зловмисник познайомився зі своєю майбутньою жертвою в будинку її дочки та зятя. Певний час нові знайомі розмовляли і пили разом алкоголь, а після вечірки чоловік, розраховуючи на продовження, провів жінку дому та запропонував їй провести з ним ніч.

Отримавши негативну відповідь, зловмисник пішов на крайні заходи: заліз до жінки в будинок через вікно, замкнув на кухні її літню матір і знову почав вимагати інтимного зв'язку. Після вторинної відмови розлючений злочинець побив жінку до втрати свідомості табуреткою з металевими ніжками, а потім підпалив будинок для того, щоб замінити сліди скоєного. Від отруєння чадним газом потерпіла загинула. Матері жінки вдалося врятуватися. Вона вибралася з приміщення через вікно. З місця злочину зловмисник втік відразу ж після підпалу. Вдома він спалив закривавлений одяг і ліг спати, проте незабаром був затриманий правоохоронцями та визнав свою провину.

За скоєне Білгород-Дністровський міськрайонний суд засудив його до 12 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення