Спецоперація із затримання луцького терориста: усі заручники у Луцьку звільнені (фото)

Терорист Максим Кривош, який захопив заручників у автобусі у Луцьку, здався правоохоронцям.

"Близько 21.25 було помітно, як із автобуса почали виходити люди. Згодом до автобуса під'їхав БТР із правоохоронцями", - пише УНН.

Наразі операція триває, чути постріли. Інформації про те, чи є поранені, немає. За словами радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, усі заручники у Луцьку звільнені.

На відео останньої фази спецоперації видно, як спочатку в автобус увійшов поліцейський. Одночасно стався вибух. Певно, аби відволікти увагу терориста, адже одразу стрімко під‘їхав БТР.

Луцького терориста Максима Кривоша затримали

Тим часом президент Володимир Зеленський видалив відеозвернення з текстом: "Фильм "Земляне" 2005 года. Смотреть всем". Замість цього з’явилось повідомлення наступного змісту:

"Вітаю всіх, хто весь день боровся за звільнення людей у Луцьку й фактично – за їхні життя. Ми всі переживали й стежили за розвитком подій, напрацьовували плани та змінювали їх з огляду на ситуацію. Життя людини – найважливіша цінність. Ми не втратили нікого. Сьогодні рідні та близькі можуть обійняти всіх, хто простраждав день в автобусі під прицілом. Тероризму немає місця в жодній країні".

скріншот з відео

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення