Спецоперація у Чернівцях: з’явилися нові подробиці про побиття та викрадення людини

У Чернівцях три чоловіка побили одного та силоміць затягли до машини. На території міста та декількох районів області ввели спеціальну поліцейську операцію. Протягом 30 хвилин правоохоронці розшукали автівку та учасників інциденту. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Чернівецькій області.

"Сьогодні о 10.00 на спецлінію "102" зателефонував буковинець і розповів, що на вулиці Січових Стрільців у Чернівцях троє невідомих осіб побили чоловіка. Потім нападники силою затягнули потерпілого у багажник автомобіля "ВАЗ 2106" світлого кольору та поїхали у напрямку села Магала", - сказано у повідомленні.

Поліцейські опитали нападників і потерпілого та з’ясували, що всі вони є жителями Новоселицького району, віком від 24 до 37 років.

Як виявилось, напередодні чоловіки разом гостювали в Чернівцях у родича одного з них. Вранці між ними виник інцидент, під час якого троє чоловіків нанесли 24-річному товаришу тілесні ушкодження, після чого затягли в багажник авто і поїхали з місця події.

Потерпілий перебуває в лікарні для огляду та надання медичної допомоги.

Дії нападників кваліфікуються за частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. За такі дії зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення