Спікер Держдуми: У Росії є право на військову відповідь

 Reuters

У Росії є право на військову відповідь Туреччині після знищення турецькими ВВС російського бомбардувальника Су-24 у вівторок. Про це заявив спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін в інтерв'ю румунському телеканалу Digi24, повідомляє Reuters.

"Це навмисне вбивство наших солдатів, і цей акт повинен бути караний. Ми знаємо, хто це зробив, і вони повинні понести покарання. У той же час реакція російської сторони на цю подію буде відбуватися у відповідності з нормами міжнародного права. І крім цього, Росія також має право на військову відповідь", - сказав Наришкін, який відвідав засідання Парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) в Бухаресті.

Раніше президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган закликав керівництво Росії "не грати з вогнем" та не допустити погіршення відносин між двома країнами. За його словами, застосування росіянами розгорнутих на російській авіабазі Хмеймим зенітно-ракетних комплексів С-400 проти турецьких бойових літаків у небі Сирії Анкара розцінить як акт військової агресії

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення