Співмешканець "здав" поліції жінку, яка півроку тримала труп немовляти в пакеті в сараї

У селі Коротич Харківської області жінка народила мертву дівчинку. Вона сховала тіло дитини в поліетиленовий пакет і залишила його в сараї. Правда відкрилася лише через півроку, коли жінка напилася та розповіла своєму співмешканцю про дитину і віддала пакет. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"3 квітня о 17:11 до оператора служби "102" зателефонував 44-річний мешканець селища Коротич Харківської області в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік повідомив про те, що 2 квітня його співмешканка нібито на городі власного домоволодіння поховала свою дитину", - йдеться у повідомленні.

Під час виїзду на місце поліцейські встановили, що 34-річна громадянка у жовтні 2020 року народила за місцем мешкання мертву дівчинку та після пологів заховала її тіло в сараї на подвір'ї домоволодіння. Співмешканцю, який тоді перебував на заробітках у Києві, жінка розповіла, що залишила новонароджену дитину в лікарні.

2 квітня між співмешканцями, які знаходились в стані алкогольного сп’яніння, стався конфлікт, під час якого жінка повідомила, що дитина померла та віддала чоловіку пакунок з нібито тілом дитини. Того ж дня близько 10:30 заявник власноруч на городі на території домоволодіння поховав тіло маля. У ході огляду подвір'я домоволодіння та розкопок працівники поліції виявили тіло новонародженої дитини у стані гнилісних змін.

Відомо, що жінка під час вагітності на обліку у лікаря-гінеколога не перебувала, про пологи та смерть дитини нікому не повідомляла. Має на вихованні ще двох малолітніх дітей.

Тіло немовля направлено до моргу.

Слідчими відділу поліції № 3 Харківського РУП № 1 відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 5 років позбавлення волі. На даний час усі обставини події з'ясовуються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення