Співробітник СБУ виявився торговцем амфетаміну (фото)

Чинного співробітника Служби безпеки України викрито на виготовленні та збуті наркотичних препаратів. Про повідомили в прес-службі Офісу генерального прокурора.

Чоловік зі своїми спільниками щомісяця виробляли понад 5 кг амфетаміну, з подальшим його збутом. Продаж здійснювався шляхом закладок у Києві та області після замовлення через месенджер Telegram. Пересилалися наркотики через "Нову пошту".

Були проведені 20 обшуків за місцями проживання учасників групи, а також інших приміщень, що знаходяться в їх користуванні.

"Виявлено 4 нарколабораторії, вилучено прекурсори, сипучі і рідкі речовини, ваги, пакети для фасування, пакетики з розфасованою речовиною (попередньо встановлено - з амфетаміном), пристрої для виготовлення і заготовки наркотичних речовин", - повідомили правоохоронці.

Співробітникові СБУ і ще трьом учасникам групи повідомлено про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні або пересиланні з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно, організованою групою, і в особливо великих розмірах скоєних повторно (ч. 3 ст. 307 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення