Спливли шокуючі дані про нульового пацієнта з лабораторії Уханя

У США заявили, що перша інфікована людина працювала зовсім не на базарі, а в лабораторії Інституту вірусології того ж міста. Про це повідомляє Fox News.

Американський телеканал розкрив свою теорію походження вірусу. Журналісти вважають, що спочатку SARS-CoV-2 передався від летючої миші співробітникові лабораторії. А потім вже цей чоловік заразив усе населення міста.

Американські журналісти кажуть, що у них є "численні джерела, знайомі з деталями ранніх дій уряду Китаю і бачили відповідні документи".

За словами співробітників ЗМІ, коронавірус нібито був створений в лабораторії не в якості біологічної зброї, а заради демонстрації видатних результатів у дослідженнях вірусів китайськими вченими.

У США звинувачують Піднебесну в тому, що Китай здійснив "найдорожчу операцію по приховуванню доказів в історії". Американці вважають, що легенду з летючими мишами на ринку просто вигадали, щоб відвести підозри від лабараторії, в якій був виявлений вірус.

Читайте також, як міжнародна група дослідників провела експеримент, у якому продемонструвала, як частинки кашлю, у яких міститься коронавірус, швидко поширюються в приміщенні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення