Спочатку душив: на Дніпропетровщині військовий-дезертир кинув гранату у дружину з донькою (фото)

На Дніпропетровщині військовослужбовець, 25-річний Роман Біловус, напав на свою родину, жбурнувши гранату у дружину. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції. Випадок стався 8 липня.

Напередодні інциденту, дружина отримувала від чоловіка погрози на кшталт:

"Я вб'ю себе разом з тобою, мені вже немає чого втрачати".

Згідно з наявною інформацією, близько 23:30 Біловус, перебуваючи у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння (ця інформація потребує уточнення слідством), прибув до будинку, де проживала його дружина Ліза з 5-річною донькою Міланою.

Витягнувши 23-річну дружину Лізу дружину за волосся надвір, він повалив її на асфальт і почав душити, йдеться на офіційній Фейсбук-сторінці Мирівської громади. Потім, на очах у переляканої доньки, кинув під ноги жертві бойову гранату, яка вибухнула, завдавши тяжких тілесних ушкоджень. 5-річна Мілана, яка знаходилася біля дверей будинку, також зазнала серйозних поранень від вибуху.

Сам Біловус після скоєння злочину втік з місця події. Внаслідок вибуху Ліза Біловус отримала множинні осколкові поранення лівої ноги, грудної клітки та садна. У Мілани діагностовано осколкові поранення правого плеча. Обох постраждалих доставлено до лікарні, де їм надається медична допомога.

За словами потерпілої, чоловік систематично знущався над нею через ревнощі.

Біловус, солдат 53-ї окремої механізованої бригади, з 24 березня перебуває у розшуку за самовільне залишення частини (СЗЧ).

Після інциденту Біловус втік, і його місцеперебування наразі невідоме.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення