Спочатку напоїв: у столиці затримали зека, який пограбував випадкового знайомого (фото)

Столичні дільничні офіцери поліції встановили та затримали киянина за пограбування знайомого. Про це повідомляє місцева поліція.

Під час розпивання спиртних напоїв зловмисник скористався безпорадним станом товариша та забрав із його кишені гроші і документи. Протягом кількох годин правоохоронці встановили та розшукали чоловіка, якому відтепер загрожує до шести років позбавлення волі.

До поліції Києва на спецлінію 102 від мешканця Голосіївського району надійшло повідомлення про те, що після спільного розпивання спиртного знайомий його пограбував. На виклик виїхали слідчо-оперативна група та дільничні офіцери поліції.

За словами слідчого Голосіївського управління поліції Гліба Бойка, правоохоронці опитали потерпілого, свідків події та встановили обставини вчинення правопорушення:

«Чоловік вранці познайомився з молодиками, з якими протягом дня разом розпивав алкогольні напої. Коли під дією спиртного потерпілий почав втрачати свідомість, один із нових товаришів заліз до нього у кишеню та забрав 350 гривень, документи, банківські картки, а після втік. Після спілкування з іншими учасниками застілля ми з’ясували анкетні дані зловмисника, а також ймовірне місце перебування. Завдяки цій інформації дільничні протягом кількох годин розшукали правопорушника та затримали з речами потерпілого».

Фігурантом виявився раніше судимий за крадіжку киянин, 1989 року народження. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Ми повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України. Це – грабіж. Голосіївський районний суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За це чоловіку загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі», - додав слідчий Гліб Бойко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення