Спочатку тримали у полоні: у Дніпрі "чорні рієлтори" вбивали людей

У Дніпрі злодії брали людей у полон, примушували підписати документи, а потім розправлялися з власниками нерухомості.

Так, у грудні минулого року, правоохоронці виявили тіло 44-річного місцевого мешканця на вулиці Лужниковій. Згодом з'ясувалося, що саме ця банда має відношення до вбивства чоловіка.

Також зловмисники шахрайським шляхом отримали право власності на нерухомість та незаконно утримували потерпілих у власних будинках.

25 травня працівники правоохоронці провели обшуки за місцем мешкання підозрюваних. В результаті вилучили зброю, копії та оригінали документів на ім'я різних осіб, в тому числі на ім’я померлого чоловіка. Окрім цього, правоохоронці виявили двох чоловіків, яких зловмисники позбавили волі.

З’ясувалося, що зловмисники шахрайським шляхом заволоділи їх житлом, а самих чоловіків незаконно утримували і змушували працювати на території будинку. Потерпілими виявились 42 - річний чоловік та його 73 - річний батько.

За вказаними фактами слідчі Дніпровського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 4 ст. 190 (шахрайство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Всі троє чоловіків затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення