"Сподіваюся, що залишок життя ми проведемо разом", - сказав наречений, якому виповнилося 103 роки

 Lenta.ru

Жителі Великобританії 103-річний Джордж Кірбі і 91-річна Дорін Лаки потрапили в Книгу рекордів Гіннесса як найстаріші молодята в світі, повідомляє Metro.

Пара зіграла весілля в червні 2015 після 27 років стосунків. Потім наречені протягом п'яти місяців чекали верифікації даного досягнення. Одруження відбулося в червні 2015 в готелі Langham в місті Істборн на південному узбережжі Англії.

Церемонія була проведена в день народження нареченого, який висловив упевненість, що залишок життя подружжя проведе разом.

Під час заходу Дорін була одягнена в біле плаття з блакитними кольорами. Наречений, одягнений в костюм, знаходився в інвалідному візку через отриманої травми.

Кірбі і Лакі прожили в цивільному союзі з 1988 року і вирішили побратися, коли на цьому наполягли їхні діти. Чоловік зробив пропозицію коханій в День святого Валентина. Пізніше Кірбі зізнався в інтерв'ю, що не став вставати на одне коліно, оскільки побоювався, що не зможе з нього піднятися.

У день одруження їхній загальний вік становив 194 роки та 280 днів . Загальний вік попередніх рекордсменів становив 191 рік 126 днів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення