Справа фотографа Ктиторчука: кількість потерпілих зростає

Скандальний фотохудожник Олександр Ктиторчук замість домашнього арешту наступні два місяці проведе в СІЗО. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі. Таке рішення Святошинський суд столиці прийняв, зважаючи на нові обставини справи.

Спочатку Ктиторчуку інкримінували тільки розбещення неповнолітніх, однак після проведення обшуків у студіях фотографа слідство отримало нові докази причетності чоловіка і до більш тяжких злочинів. Нагадаємо, що за місцем роботи та у київській квартирі, яку Ктиторчук винаймав зі співмешканкою, поліцейські провели три обшуки, де вилучили ноутбуки, планшети, мобільні телефони, фотоапарати, флешки, банківські картки та документи — їх направлять на експертизу.

Олександру Ктиторчуку загрожує до 15 років в'язниці

Наразі правоохоронці мають щонайменше шестеро потерпілих у цій резонансній справі, йдеться в сюжеті "Еспресо". Але кількість потерпілих зростає, бо нині деякі із колишніх моделей фотографа також наважуються розповісти про його злочинні дії.

Відомо, що жертвами Ктиторчука ставали дівчата, які не досягли 14 років. Крім того, свої розпусні "пригоди" він неодноразово знімав на відео. Мати однієї з потерпілих зізналась, що її неповнолітню доньку спочатку змусили бути свідком статевого акту, а потім зробили жертвою розбещення.

Наразі триває досудове розслідування кримінальних проваджень, відкритих за ч.3, ч.4 ст. 152 (зґвалтування), за ч.1 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення